Politika

Davos: Shqipëri-Greqi, në pranverë nënshkruhet Dokumenti i Partneritetit Strategjik në Tiranë

Kryeministri Edi Rama ka zhvilluar sot një takim me kryeministrin e Greqisë Alexis Tsipras.

Në takimin mbajtur në Davos, Rama bën të ditur se me Tsipras diskutuan për progresin e bërë deri më tani përmes dialogut dypalësh si dhe në adresimin e çështjeve të bartura të së shkuarës, në funksion të çeljes së një kapitulli të ri partneriteti strategjik për të ardhmen.

Rama thekson se “objektivi i përbashkët është finalizimi i dialogut dhe nënshkrimi në pranverë i Dokumentit të Partneritetit Strategjik në Tiranë”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button