Politika

“E përbashkëta mes Trump dhe Ramës”

Petro Koçi ka bërë një krahasim mes presidentit të sapozgjedhur amerikan Donald Trump dhe kryeministrit Edi Rama.

Sipas zëvendësministrit të Mbrojtjes, Rama dhe Trump bashkohen në një pikë thelbësore: Lufta kundër të gjithëve.

“Ajo që BASHKON Ramën me Trump është thelbësore: Erdhën në pushtet me luftë kundër te gjithëve, përfshire dhe ata brenda partive të tyre”, shkruan Petro Koçi në rrjetet sociale.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button