Ekonomia

“Gjallërohet” tregtia nga ajri e deti – Shifrat për gushtin, INSTAT: Rritet edhe numri i pasagjerëve, më pak tregti me hekurudhë

Pas goditjes që pësoi për shkak të COVID-19, shifrat e muajit gusht flasin për një rigjallërim të tregtisë në porte dhe aeroporte, por për një rënie të mallrave të transportuara me hekurudhë, në raport me të njëtën periudhë të vitit 2020. Sipas Institutit të Statistikave, rritjen më të madhe e ka pësuar volumi i mallrave në porte që arriti në 430,4 mijë tonë, duke u rritur me 35.3%, krahasuar me Gusht 2020.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button