Politika

Gjuha Shqipe në Maqedoni; Rama: Meritë edhe e qeverisë sonë

Përpara të rinjve eurosocialist, Edi Rama bëri një pohim të fortë kur tha se ishte falë qeverisë së tij që u miratua në Maqedoni ligji për Gjuhën Shqipe.

“Nëse përpara pak ditësh në parlamentin e Maqedonisë kaloi një ligj që as nuk mund të imagjinohej, deri vetëm pak kohë më parë, unë po ju them sot me krenari që duhet të jeni të gjithë krenar, duhet të jenë krenar të gjithë ata që e kanë votuar, e kanë mbështetur dhe e kanë besuar këtë parti, sepse pa këtë parti në udhëheqjen e vendit nuk do të kishte sot Gjuhë Shqipe të zyrtarizuar me ligj në Maqedoni”, tha Rama.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button