Kosova

Gjyqtari amerikan Robert Carolan largohet nga Gjykata Kushtetuese

gjyqtari-amerikan-largohet-nga-gjykata-kushtetuese_hdGjykata Kushtetuese e Kosovës njoftoi se gjyqtari ndërkombëtar, Robert Karolajn nuk do të jetë më gjyqtar i kësaj Gjykate. “Kryetari i Gjykatës Kushtetuese të Kosovës, Enver Hasani, është informuar nga gjyqtari Robert Karolajn për largimin e tij nga puna për arsye personale dhe i njëjti nuk do të jetë më gjyqtar i Gjykatës Kushtetuese të Republikës Kosovës. Gjykata Kushtetuese do të vazhdojë me punën e saj si deri më tani”, theksohet në njoftimin për media nga Gjykata Kushtetuese.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button