“Harroje, nuk shpëton dot!”, Berisha paralajmëron Ramën: Do përballesh me opozitën dhe popullin!

Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha ka paralajmëruar sot Kryeministrin Edi Rama se nuk i shpëton dot gjykimit të popullit dhe të opozitës.

“Ai ka marrë fund. Se çfarë edukate ka marrë nga ata që e kanë rritur, se çfarë mendësie ka i biri i xhelatit për opozitën, për të treguar se deri ku shkon ai për vjedhjet që bën. Këto i ka të kota. harroje, do përballesh me opozitën, do përballesh me popullin. Dil e thuaj ç’të duash, por përballjes me opozitës nuk i shpëton dot. Dosja e Elbasanit është dosja e parë e organizatës kriminale që drejton Rama. Por është dy herë më e madhe dosja e Fierit dhe 4 herë më e madhe e Tiranës. Askush nuk i zgjidh ato nga njëra-tjetra përveç skapit të partisë.”, tha Berisha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *