Kuriozitete

Këngëtari imiton 29 artistë, brenda së njëjtës këngë (Foto- Video)

Rob-CantorRob Cantor, një këngëtar nga Los Angelos, publikoi në YouTube një këngë të veçantë të albumit të tij të fundit, në të cilën interpreton duke imituar në mënyrë perfekte 29 artistë të tjerë. Në listën e këngëtarëve të imituar në një mënyrë të paparë përfshihen Bono, Louis Armstrong, Randy Newman, Gollum etj. Por imitimi më mbresëlënës është zëri i Shakirës, Gwen Stefani, Britney Spears dhe Cher, zëra të cilët nuk kanë asnjë dallim nga origjinali, ndonëse imitohen nga një mashkull.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button