Sociale

Matura, dalin rezultatet e provimit të Anglishtes, kontrolloni notën

Dalin rezultatet e provimit të gjuhës së huaj që u zhvillua me 5 qershor.

Maturantët në të gjithë vendin mund të marrin vesh notën e tyre duke klikuar në linkun e mëposhtëm.

Kontrolloni notën duke klikuar këtu

Pasi të klikojnë linkun maturantët do të kërkojnë përmes ID notën që kanë marrë në provimin e parë që kanë zhvilluar këtë vit.

Matura Shtetërore ka zhvilluar tre provimet e para, Gjuhën e Huaj, Gjuhë Letrësinë dhe Matematikën, ndërsa pas pak ditësh do të japë edhe lëndët me zgjedhje.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button