Miratohet vendimi, Ibrahimaj: Rriten pensionet dhe paga minimale, përfitojnë 900 mijë qytetarë

Këshilli i Ministrave ka miratuar sot vendimin për rritjen e pagës minimale dhe rritjen e pensioneve.
Ministrja Ibrahimaj tha se rritja e pensioneve do të jetë me 9.5%, ndërsa paga minimale shkon nga 32 mijë lekë, në 34 mijë lekë.

Nga këto dy vendime – tha Brahimaj, përfitojnë 900 mijë qytetarë.

Në total kemi 900 mijë qytetarë që përfitojnë nga rritja e pensioneve dhe e pagës minimale nga vendimi o sotëm të Këshillit të Ministrave”- tha Ministrja Ibrahimaj pas mbledhjes së qeverisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *