Rajoni

Mori mbi 52 % të votave! Erdogan shpall fitoren në balotazhin e zgjedhjeve: Është hapur dera e “Shekullit të Turqisë”

“Vullneti juaj është bërë fuqia e palëkundur dhe e pandryshkshme e Turqisë në kutinë e votimit”, shtoi Erdogan.

Më shumë se 60 milionë njerëz u regjistruan për të votuar, përfshirë 4.9 milionë votues për herë të parë. Gjithsej 191.885 kuti votimi janë ngritur për votuesit në vend.

-Erdogan: 52.14 për qind

-Kilicdaroglu: 47,86 për qind

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button