Kosova

Në Deçan po i bëhen homazhe Beg Rizajt

Në Pallatin e Kulturës “Jusu Gërvalla në Deçan kanë filluar homazhet në nderim të të të rënit në Kumanovë Beg Rizaj.

Para arkivolit të Beg Rizajt të mbuluar me flamurin kombëtar po bëjnë roje nderi bashkëqytetarë të tij të veshur me uniforma të UÇK-së.

Në ndërkohë shumë qytetarë të Deçanit kanë filluar të bëjnë homazhe para arkivolit të ish – luftëtarit të UÇK-së.

Sot në orën pritet të mbahet tubimi mortor në sheshin e Deçanit.

Foto nga homazhet në Koha.net i dërgoi një lexues nga Deçani.

Related Articles

Comente

  1. Lavdi jetës dhe veprës së trimave që ranë gjatë luftimeve nën rrethim, në mbrojtëje të vëllëzërve të vetë nga terrori shovinist i thundrakëve sllavo-maqedonë. Nga kjo sajesë e Beogradit zyrtar,  pas LDB, për qellime të “arsyetimit” të pretendimeve territoriale serbe, ndaj Maqedonisë së Pirinit (Bullgari), Maqedonisë së Egjeut (Greqi) dhe territorit shqiptar, duke filluar prej Luginës së Vardarit,  Liqenit të Prespës e deri në Korçë…

    1. Lavdi jetës dhe veprës së trimave që ranë gjatë luftimeve nën rrethim, në mbrojtëje të vëllëzërve të vetë nga terrori shovinist i thundrakëve sllavo-maqedonë të quajtur IRJM. Sajesë kjo e Beogradit zyrtar, pas LDB, për qellime të “arsyetimit” të pretendimeve territoriale serbe, ndaj Maqedonisë së Pirinit (Bullgari), Maqedonisë së Egjeut (Greqi) dhe territorit shqiptar, duke filluar prej Luginës së Vardarit, Liqenit të Prespës e deri në Korçë…sveseli@hotmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button