Kronika

Nis Vettingu në Prokurorinë e Përgjithshme, 3 prokurorë kalojnë në ‘sitë’ për verifikim

Dy nga emrat, Arqile Koçaj dhe Artur Selami kanë qenë kandidatë për Prokuror të Përgjithshëm të Përkohshëm, detyrë në të cilën u zgjodh prokurorja e Shkodrës, Arta Markum në jë seancë plenare mjaft të tensionuar. Arqile Koçaj u emërua nga Marku Drejtor i Njësisë së Dekriminalizimit në institucionin qendror të akuzës, në vend të Rovena Gashit, e cila u shkarkua nga Arta Marku. 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button