Politika

Rama në Davos, takohet me homologun belg

Gjatë punimeve të Forumit Ekonomik Botëror në Davos, ku po merr pjesë, Kryeministri Rama u takua me homologun e tij belg, Charles Michel.
Sipas zyrës së shtypit të Kryeministrisë, Rama nënvizoi vullnetin e qeverisë për të hapur negociatat për anëtarësim të Shqipërisë në Bashkimin Europian, ndërkohë që e njohu Kryeministrin belg me hapat e ndërmarra në përmbushje të prioriteteve kyçe e në veçanti me ecurinë e reformës në drejtësi dhe Vetting-un.

Kryeministri Michel përgëzoi kreun e qeverisë shqiptare për arritjet dhe rezultatin në zgjedhje dhe ofroi mbështetjen e vendit të tij për aspiratën europiane të Shqipërisë, bëri ditur Kryeministria në Tiranë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button