Politika

Rama sonte live në emisionin italian “Invasioni Barbariche”

Kryeministri Edi Rama, sonte është i ftuar në emisionin e njohur italian “Invasioni Barbariche”, të gazetares Daria Bignardin.

150368_2Këtë ftesë, kryeministri Rama e ka bërë të ditur në rrjetet  sociale Twitter dhe Facebook.

Në gjuhën shqipe, por edhe në atë italiane, Rama njofton se do të jetë sot në 21.30 live në emisionin italian, ku do të flasë për Shqipërinë e ‘re’.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button