Politika

Shqipëri: Qeveria dhe opozita fajësojnë njëra-tjetrën për mungesë transparence

Në Tiranë, qeveria dhe opozita po fajësojnë njëra-tjetrën për mungesë vullneti në rritjen e transparencës së administratës. Ndërkaq ato po negociojnë këtë fundjavë një marrëveshje për të ngritur komisionin hetimor për zgjedhjet e kaluara. Mungesën e transparencës në punën e administratës shtetërore e konstatojnë edhe organizatat joqeveritare.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button