Rajoni

Shqipëria, Kosova dhe Mali i Zi arrijnë marrëveshje për kufirin

Mali i Zi, Shqipëria dhe Kosova nënshkruajnë marrëveshje për pikat e kufirit trepalësh.

marreveshje

Sipas një njoftimi të Ministrisë së Brendshme të Malit të Zi, përfaqësuesit e tri komisioneve shtetërore në Podgoricë të Malit të Zi kanë nënshkruar marrëveshjen për “pikën e takimit të kufirit shtetëror të tri shteteve, e cila është e shënuar me shenjën e kufirit trepalësh dhe për mirëmbajtjen e saj.

Sipas agjencisë Beta gjatë takimit është ranë dakord për zbatimin e marrëveshjes për mirëmbajtjen e shenjave kufitare përgjatë kufirit Mali i Zi–Shqipëri, e nënshkruar në Podgoricë në vitin 2009.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button