Rajoni

Tensionohet situata ndërmjet Banja Llukës dhe Beogradit

Transmetimi i drejtpërdrejtë i “Protestës kundër dhunës” në Beograd në televizionin Una, pronar i së cilës është Igor Dodik, djali i Milorad Dodikut, i befasoi protestuesit në rrugë, por shumë më tepër dhe jo këndshëm, pushtetin në Serbi.

Una TV së fundmi mori një frekuencë të qytetit në Beograd. Një nga të befasuarit më të pakëndshëm ishte pronari i tabloidit Informer, Dragan Vuçiçeviq. Për ditë të tëra në televizionin kombëtar, ai ankohej për faktin se familja Dodik guxoi të dilte drejtpërdrejt me armiqtë e Serbisë dhe u bë pjesë e “llumit më të keq serbë”, shkruan Al Jazeera.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button