Te ndryshme

Vajzat shqiptare në Rashkë për t’u njohur me djem nga Serbia

vajzaDy agjenci, njëra me qendër në Shkodër dhe tjetra me qendër në Beogradi kanë organizuar gjatë festës së Vidovdanit një udhëtim për dhjetëra vajza nga pjesë të ndryshme të Shqipërisë, të cilat kishin mbërritur në krahinën e Rashkës, në kufirin Serbi – Mali i Zi – Republika Srpska, me qëllim që të njihen me djem të pamartuar serbë nga kjo trevë.
Vajzat e ardhura nga Shqipëria kanë deklaruar se do ta provojnë fatin që të lidhen me ndonjë djalë serb, nëse ai është ashtu siç duan ato, njoftojnë mediat serbe.

Kjo njohje në mes të vajzave nga Shqipëria dhe djemve serbë ka traditë mbi tetëvjeçare dhe për këtë kujdesen agjencitë dhe sekserë të specializuar, të cilët menaxhojnë udhëtimet, takimet dhe lidhjet, kuptohet, në kundërvlerë të shumave të caktuara të parave.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button