Arte

Bashkia e Tiranës, koncert për marrjen e statusit kandidat

bashkia_tiranesBashkia e Tiranës në një njoftim në faqen saj zyrtare, ka ftuar qytetarët që të bëhën pjësë e koncertit “Rrugëtim drejt Evropes”, për të festuar së bashku lajmin e shumëpritur të marrjes së statusit të vendit kandidat të Shqipërisë per në BE.

Bashkia e Tiranës ka ftuar ditën e shtunë në orën 19:30 në Amfiteatrin e Liqenit Artificial, artistë të njohur shqiptarë, për të performuar pjesë të zgjedhura të kryeveprave të njohura europiane.

Në këtë koncert, repertori i përzgjedhur përmban vepra të kompozitorëve europianë si, Moxart, Bethoven, Vivaldi etj, por nuk do të mungojë dhe vepra e të madhit Çesk Zadeja.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button