Politika

Kongresi i PS, Spiropali-opozitës: Filozofia e bllokimit në krah të kundërt me vullnetin e shqiptarëve

Ministrja Elisa Spiropali hapi Kongresin e Partisë Socialiste të Shqipërisë, i cili ka mbledhur socialistët këtë të premte. Edhe në këtë ditë të rëndësishme për socialistët, ajo nuk i kurseu kritikat ndaj opozitës.

Lidhur me tensionet në seancat e fundit plenare, ajo u shpreh se ata ndezin zjarr në Kuvend, kurse socialistët ndezin dritat nga Shkodra në Sarandë.

Spiropali: Ky është dallimi kryesor me kundërshtarët tanë që me parlamentin sillen si revolucionarë, një nga, ata ndezin zjarre ne ndërtojmë edhe duke shuar zjarrvëniet e tyre, ne jemi institucion lirie, ata janë instrument i marrjes së lirisë, jemi vite dritë larg e larg po i tmerron ankthi për orën e së vërtetës, të paaftë të ndryshojnë, filozofia e tyre e bllokimit shkon në krah të kundërt me vullnetin e shqiptarëve, ata e kurdisin sahatin me akrepat e ‘97, ankthet e tyre, ata ndezin zjarr, ne ndezim dritat nga Shkodra në Sarandë. Ne shkojmë optimistë, ata kanë humbur edhe shpresën vetjake. Sfida jonë është tërësi betejash të përditshme, kjo sfidë kërkon reformimin tonë në parti dhe qeveri e administratë, asgjë nuk është e pandryshueshme dhe fitoret tona, vetëm se kundërshtarët tanë dinë vetëm të humbasin, suksesi ynë është mjet, për të luftuar me abuzuesit me çdo mjet dhe nivel.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button