Moda

Magjepsja “pa kufij” e Armanit

Ndikime etnike aziatike, afrikane dhe vende të tjera të largëta që gjallërohen dhe ngjyrosen me një stil klasi dhe lineare që ka karakterizuar gjithmonë shtëpinë e modës Armani. Shihni fotogalerinë për modelet mahnitëse!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button