Rajoni

Mali i Zi, Opozita dhe pushteti pranë marrëveshjes

Opozita dhe pushteti në Mal të Zi janë pranë marrëveshjes politike mbi një Qeveri të besimit zgjedhor. Marrëveshja e inicuar nga kryeministri malazez Milo Gjukanoviç, i ofron opozitës disa ministri të rëndësishme si dhe disa vende kyçe në Qeveri deri në zgjedhjet e ardhshme parlamentare që priten të mbahen në fund të këtij viti.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button