Moda

Modelet e flokëve për 2018-ën

Për modelet e flokëve 2018 tendencat sugjerojnë modele flokësh te shkurtër, me gjatësi të mesme por edhe shumë të gjata.

Moda e flokëve 2018 flet për te guxuar  dhe për të eksperimentuar me look-un. Kështu modele si long bob, pixie cut dhe swag tashmë një kult në këtë fushë do te vazhdojnë te jenë në trend.

Por shumë të preferuar do të jenë edhe flokët shumë të gjatë me volum dhe me onde.
Të zgjidhni modelin e flokëve në bazë të formës së fytyrës është e rëndësishme mbi te gjitha nëse do te zgjidhni një model flokësh të shkurtër sepse nxjerr më në pah linjat e fytyrës por si pasojë edhe defektet.
Mundësia është e gjerë për sa i përket modeleve te flokëve me gjatësi të mesme. Ky model flokësh është ai ku mund të luani më shumë dhe i cili u shkon në përgjithësi të gjitha femrave. Modeli long bob do te vazhdojë të jetë në krye të tendencave edhe për 2018.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button