Politika

Përfundon numërimi për anëtaret gra në Kryesi, ja fitueset

Ka përfunduar numërimi i votave për anëtaret gra që do të jenë pjesë e Kryesisë së PS-së. Nga 13 kandidate që ishin në garë, kanë dalë edhe 7 anëtaret fituese.

Nga votimi i 268 anëtarëve të Asamblesë, më e votuar ka rezultuar me 226 vota ka rezultuar Eglantina Gjermeni,  ministre për Zhvillimin Urban, që ndiqet nga Ministrja Kodheli.

7 gratë fituese në Kryesi dhe votat perkatese.

Eglantina Gjermeni  226 vota

Mimi Kodheli 219 vota

Vasilika Hysi 197 vota

Lindita Nikolla 177 vota

Evis Kushi 167 vota

Olta Xhacka 166 vota

Valentina Leskaj 163 vota

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button