Moda

Plisse, fundet me pala për këtë pranverë

Nuk ka munguar në garderobën e një femre që prej një kohe mjaft të gjatë aq sa nuk arrijmë ta kujtojmë.
Dhe kjo ndodh sepse fundet me pala tashmë janë një veshje nga e cila nuk heq dorë as në verë e as në dimër. Një aleat i çmuar për të ndërtuar një pamje me stil dhe joshëse.

Dhe karakteristikë që nuk duhet nënvlerësuar është se janë perfekt me kombinime të ndryshme, që nga atletet apo pupat gjatë ditës, tek bluzat elegante apo takat e larta në mbrëmje.

Modelet më të kërkuara të stinës së re shkojnë në nuancat pastel, e kuqja, e kaltra, shumëngjyrëse, me reflekte, të metalizuara. I vetmi siklet në këtë rast është zgjedhja.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button