Bota

Trump urdhëron largimin e ambasadorëve të Obamës

Ekipi i Presidentit të zgjedhur amerikan, Donald Trump, ka kërkuar që ambasadorët e vendosur politikisht në periudhën e Obamës të largohen nga posti i tyre pas ditës së inaugurimit të Trump-it si president, njofton New York Times.

Në bazë të këtij urdhri, SHBA-ja mund të mbetet pa përfaqësues të konfirmuar nga senati për muaj me radhë në vende si Gjermania dhe Britania.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button