Viktimizohet Vuçiq: Sot është dita më e vështirë për mua, jemi të shtypur pas murit

Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiq, ka folur pas mbledhjes së Këshillit të Sigurisë, duke u viktimizuar, siç edhe nuk është hera e parë që e bën një gjë të tillë.

Vuçiq ka deklaruar se sot për shkak të situatës në veri të Kosovës “ka qenë dita më e vështirë për të që kur ishte president i shtetit dhe që kur ishte kryeministër”.

“Ne jemi të shtypur pas murit, për mua kjo është sigurisht dita më e vështirë që kur kam qenë president apo edhe kryeministër i Serbisë, ndoshta nata më e vështirë më pret sot,” tha Vuçiq për RTS pas seancës së Sigurimit Kombëtar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *