Rajoni

Vuçiq: Nuk kam ndërhyrë në zgjedhjet në Mal të Zi, e pres Milatoviqin në Beograd në maj

Ai ka thënë se përveç urimeve zyrtare për Milatoviqin, ka shkëmbyer edhe mesazhe me të, ndërsa ka bërë të ditur se kur të përfundojë inaugurimi, në maj, pret që presidenti i ri malazez të vizitojë Beogradin, sepse ka vend për marrëdhëniet mes Serbisë. dhe Mali i Zi të ndërtohet në mënyrë racionale, dhe të jetë shumë më i mirë dhe në një nivel më të lartë.

Duke komentuar zgjedhjet në Mal të Zi, Vuçiq iu referua edhe përvjetorit të zgjedhjeve presidenciale në Serbi, të cilat i fitoi më 2 prill 2022, në mënyrë të përsëritur ata (kandidati i dytë Zdravko Ponosh) kanë thënë një gjë gjatë fushatës në lidhje me sanksionet ndaj Rusia dhe tjetra menjëherë pas zgjedhjeve dhe se tani shpresojnë se vetëm falë rastësisë dhe kalimit të kohës do të jenë ata që do të fitojnë zgjedhjet e ardhshme.

Një vit e një muaj më parë, në kulmin e fushatës, kur filloi konflikti në Ukrainë, të gjithë thoshin se ishin kundër sanksioneve kundër Rusisë dhe si dikush që drejton vendin, duhej të isha i kujdesshëm, nuk mundem gjithmonë. Flisni për gjithçka, kujtoi Vuçiq.

Nuk doja që ai të ishte i guximshëm dhe i zhurmshëm si ata, dhe pas 3 prillit u bënë ithtarë të mëdhenj të sanksioneve dhe gjithçka që më akuzuan ishte një në një milion gënjeshtra, nga kufomat në vërshimet në Obrenovc e deri te Jovanjica. drejtuar.

Vuçiq nuk fitoi në Mal të Zi, nuk ndërhymë, u sollëm me përgjegjësi, të gjithë e uruan Milatoviqin edhe para shpalljes, kurse unë pas fitores shprehëm shpresën se do të punojmë më shumë në marrëdhëniet tona, mund të bëjmë më shumë dhe më mirë. shtuar.

E kam vënë në baza racionale, vetëm pak çaste më parë kemi shkëmbyer mesazhe dhe e përgëzova edhe një herë, besoj se në maj një nga vendet e para që do të vizitojë do të jetë Beogradi, theksoi ai.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button