Nga Facebook

Babai me kater djem

Ne mund të qeshim më këtë barsaletë por realiteti është më së i tmerrshëm…. Koha e hajdutëve dhe militanteve ka ardhur më keq nuk bëhet më…. Qeshni o mavri popull së vetëm kjo ju ka ngelur të Qeshni dhe shani njeri tjetrin…

hajduti

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button