Horoskopi

Horoskopi

Horoskopi për datën 3 korrik 2015

Dashi Kjo është një ditë gjatë së cilës në sajë të ndikimit të Diellit dhe të Neptunit nuk rekomandohen veprime…

Read More »

Horoskopi për datën 1 korrik 2015

Dashi Do të kaloni një fazë jo të mirë në dashuri, shkakun duhet ta kërkoni në gabimet e bëra gjatë…

Read More »

Horoskopi për datën 24 qershor 2015

Dashi Kërkoni kënaqësinë e miqësive të reja. Mundohuni që të përfshini sa më shumë persona rreth jush për projektet dhe…

Read More »

Horoskopi për datën 23 qershor 2015

Dashi Një okazion i madh, një mundësi e papritur fitimesh, një takim i programuar ose i rastësishëm … Pra dita…

Read More »

Horoskopi për datën 22 qershor 2015

Dashi Në investimin e parave do të jeni të zotë, vetëm se duhet të bëni shumë sakrifica. Mos i besoni…

Read More »

Horoskopi për datën 20 qershor 2015

Dashi Do t’ju ndodhë pikërisht ajo që nuk e prisnit. Por mos u shqetësoni sepse diçka e mirë do të…

Read More »

Horoskopi për datën 18 qershor 2015

Dashi Mundësi të tjera e pozitive do t’ju jepen sot. Por do të jeni paksa të shqetësuar për shkak të…

Read More »

Horoskopi për datën 17 qershor 2015

Dashi Sot ndiqni intuitën tuaj që i takon diçkaje që e keni pasur para syve, por që kurrë nuk e…

Read More »

Horoskopi për datën 16 qershor 2015

Dashi Dashuri dhe afrimitet në familje. Do të provoni suksese fal besimin që do të keni në vete. Kërkoni për…

Read More »

Horoskopi për datën 15 qershor 2015

Dashi Parashikohen takime me persona të rinj, të cilët do të ishte më mirë që t’i shmangnit. Do të ishte…

Read More »
Back to top button