Politika

SHIFRAT zyrtare: PS mori gati 800 mijë vota në zgjedhjet e 14 majit, ja sa mori “Bashkë Fitojmë” dhe PD

Ndërkohë Partia Demokratike ka dalë forcë e tretë politike në rang vendi duke mbledhur 36852 vota.

1-Lëvizja Bashke ka marrë 13842 vota

2-Lëvizja e Re 489 vota

3-Fronti i Majte 2809 vota

4-MEGA 2272 vota

5-Nisma Thurje 177 vota

6-Kandidatet e pavarur 1561 vota

7-PDIU 2106

8-Partia për Evropianizimin dhe Integrimin 2178

9-PD 36852

10- Koalicioni “Bashkë Fitojmë” 501402 vota

11- PS 786566 vota

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button