Sociale

Shqiptarët kthehen në atdhe për pushimet e verës, fluks i madh në portin e Durrësit

Korriku ka rritur numrin e hyrjeve të udhëtarëve në portin e Durrësit.

Përgjatë 24 orëve të fundit në port kanë mbërritur mbi 3 500 pasagjerë si dhe mbi 1400 automjete që vijnë drejt Shqipërisë për pushimet verore.

Ndërsa numri e shtetasve që hyjne në vendin tonë përgjatë ditëve në vijim pritet të dy apo trefishohet.

Për t’i paraprirë situatës, policia e kufirit në bashkëpunim me doganën dhe autoritetin portual kanë nisur aplikimin e masave shtesë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button