Kosova

Xhaviti Haliti thotë se PDK do ta bëjë qeverinë, por nuk tregon kush janë partnerët

xhavit_halitXhavit Haliti beson se PDK do e formoj qeverinë e re duke jetësuar Misionin e Ri.
Por ai nuk ka treguar se kush janë partnerët qeverisës të PDK’së.

Shkrimi i plotë i Halitit në Facebook:

KQZ tashmë ka certifiluar rezultatet e zgjedhjeve të përgjithshme të parakohshme të 8 qershorit, të cilat ishin të lira, fer dhe demokratike, për ç’gjë merita në radhë të parë ju takon qytetarëve të Kosovës.

Unë besoj se PDK si fituese e zgjedhjeve brenda afateve ligjore do të arrijë që ta formojë Qeverinë e re në të mirë të të gjithë qytetarëve, për ta jetësuar MISIONIN E RI dhe për t’i çuar përpara proceset integruese evro-atlantike. Po ashtu dua të besoj se edhe opozita do ta luaj rolin e saj konstruktiv në interes të qytetarëve dhe të shtetit të Kosovës.

Me këtë rast dua të shpreh falenderimin tim të posaçëm e të përzemërt për bashkëvendasit nga Komuna e Pejës, pa përjashtuar edhe bashkëqytetarët nga komunat tjera si Istogu, Klina, Deçani, Juniku, Gjakova, Prizreni, Skëderaj, Besiana, Gjilani….për mbështetjen dhe besimin që më kanë dhënë përmes votës së lirë, që të jem përfaqësues i tyre edhe në mandatin e ardhshëm në Kuvend, duke ju siguruar njëkohësisht se do të jem çdo herë pranë jush.

Me respekt,

I juaji

Xhavit Haliti

 

[yop_poll id=”2″]

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button