Politika

78-vjetori i Çlirimit, Ambasada Amerikane: Kujtesë për sakrificat e popullit shqiptar

Ambasada amerikane në Tiranë ka uruar popullin shqiptar për 78-vjetorin e  Çlirimit.
Në postim theksohet se kjo ditë shërben si kujtesë për sakrificat e popullit shqiptar dhe si një mundësi për të kremtuar një moment të lavdishëm të historisë shqiptare.
“1944-2022 | Shqipëria feston 78-vjetorin e çlirimit nga pushtimi nazist gjatë Luftës së Dytë Botërore. Ky rast shërben si kujtesë për sakrificat e popullit shqiptar dhe si një mundësi për të kremtuar një moment të lavdishëm të historisë shqiptare. Gëzuar Festën e Çlirimit, Shqipëri!”, shkruhet në faqen zyrtare të ambasadës amerikane.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button