Politika

Ambasadorja Kim përshëndet nga Kruja përmes vargjeve të poetit të njohur amerikan kushtuar Skënderbeut

“Kthimi i Skënderbeut në Krujë” është poezia e poetit Longfellow nga e cila Kim ka marrë disa vargje.

“Dhe me zemrën plot gëzim

Kapërceu lumin Drin

Dhe u-gdhi e n’agullim

Pa kështjellën Ak-Hissar*

Krujën, ah atë qytet

Rreth me mur e me hendek, tek u-lint e tek u-rrit

Yll mëngjezi mi të ndrit.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Artikuj te ngjashem

Back to top button