Rajoni

Bullgaria dëshiron të zgjerojë eksportin e saj për në Kinë

Në një takim në Sofje, Kryeministri Stefan Janev dhe ambasadori kinez në Bullgari Dun Sjaoxjun shprehën dëshirën për të forcuar lidhjet ekonomike dhe tregtare dhe për të vazhduar dialogun mbi temat me interes të përbashkët.

Theksi u vu mbi zgjerimin e hyrjes në tregun kinez për produkte dhe shërbime bullgare me cilësi të lartë dhe në marrjen e lejeve të nevojshme nga pala kineze për të importuar më shumë produkte bujqësore bullgare në Kinë.

U theksua potenciali për tërheqjen e më shumë investimeve nga Kina në Bullgari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Artikuj te ngjashem

Back to top button