Politika

Edmond Spaho: Prej 3 ditësh Shqipëria në ujë, Edi Rama bën vetëm propagandë

Seanca e sotme ka nisur me diskutime mbi situatën e përmbytjeve në vend.

Nga foltorja e Kuvendit, nënkryetari i PD-së, Edmond Spaho tha se edhe pse prej 3 ditësh është një gjendje alarmante, kryeministri i vendit nuk ka shkelur në asnjë nga vendet e përmbytura.

“Prej 3 ditësh vendi ndodhet në ujë, por po të mos ishte për gjyqin e Bilalit dhe zgjedhjet në Amerikë, Edi Rama do të ishte duke hapur ekspozitë në New York dhe do të kthehej më datë 4 dhjetor.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button