Sporti

Kongresi i UEFA-s, Duka në krye të delegacionit shqiptar

Pjesë e punimeve të organizmit më të lartë drejtues të futbollit europian kanë qenë presidenti i FSHF-së, Armand Duka, zëvendësi i tij Edvin Libohova, si dhe sekretari i përgjithshëm Ilir Shulku.

Anëtarët e UEFA-s kanë miratuar gjatë këtyre punimeve të Kongresit, bilancin financiar të vitit 2016-2017, e po ashtu edhe buxhetin për periudhën 2018-2019.

Gjithashtu janë miratuar edhe disa ndryshime statutore të propozuara.

Përpara nisjes së punimeve, presidenti i FSHF-së Duka ka zhvilluar një takim edhe me presidentin e FIFA-s, Gianni Infantino.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button