Libri

“Magjia e fjalës”, shkrimtari Halil Rama publikon librin e tij të 20-të

Publicisti dhe shkrimtari i njohur Halil Rama promovoi këtë të martë librin e tij më të fundit. “Magjia e Fjalës” është botimi i 20-të i publikuar nga Rama ku lexuesi do te gjejë dyzetë e një shkrime.

Shumë prej tyre janë recenca për libra artistikë apo monografikë. Ndërsa pjesa tjetër janë kryesisht profile letrare dhe paraqitje botimesh nga etnokultura.

Ndër të tjera gjatë aktivitetit Akademia Shqipatro- amerikane e Shkencave dhe Arteve i dha shkrimtarit titullin “Akademik”.

Related Articles

Nje koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button