Politika

Meta vizitë zyrtare në Landin e Schleswig-Holstein

Kryetari i Kuvendit, Ilir Meta do të zhvillojë sot një vizitë zyrtare në Landin e Schleswig-Holstein.

Sipas burimeve zyrtare nga Kuvendit, gjatë kësaj vizite Meta do të pritet nga Kryeministri i Landit dhe Kryetari i Parlamentit.

Gjatë takimeve pritet të diskutohet për rritje të bashkëpunimit mes të dyja vendeve.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button