Bota

SHBA – Twitter ”pengon” njoftimin e kandidaturës presidenciale të DeSantis

Ron DeSantis duhej të bënte histori dje në mbrëmje si politikani i parë që shpall fushatën e tij presidenciale në një intervistë të hapur në Twitter. Por, teknike penguan njoftimin e kandidaturave për president të DeSantis në Twitter. Ngjarja nuk shkoi siç ishte fillim, të parë si fillim.

Platforma e mëtejshme për të pritur, “Twitter Spaces” është në mënyrë të përsëritur përpara se DeSantis të kishte vendosur të fliste, duke i lënë dëgjuesit të hutuar të frustruar për atë që supozohej të ishte një rast i tillë për guvernatorin e Floridës.

Në një moment, dy prezantuesit, pronarët e Twitter, Elon Musk dhe investitorët e teknologjisë së David Sacks, mund të dëgjoheshin duke komentuar se sa dëgjuesit kishin hyrë në platformën e mediave sociale.

Por, shërbimi u bllokua përsëri përpara se ata të mund të vazhdojnë në bisedën e tyre. Kur Sacks filloi të fliste në një moment tjetër, një regjistrim i bisedës së tij të mëparshme filloi të trasmetohej, duke u ngatërruar më tej dëgjuesit.

Gabimet shkaktuan rreth 24 minutave për DeSantis, i cili gjatë ditës paraqitet në dokumentet në Komisionin Federal të Zgjedhjeve duke shpallur kandidaturën e tij për president. Guvernatori më në fund filloi të argumentonte pse ai duhet të ishte president. DeSantis lexoi një version të një fjalimi që ai ka mbajtur në të gjithë vendin në lidhje me aktivitetet e tij në Florida përpara se të angazhohej në dialog dhe t’u përgjigjej pyetjeve së bashku me Musk dhe Sacks, dhe me mbështetjen e këtyre përfaqësuesve amerikanë. , Thomas Massie, Kentaki.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button