Sporti

Traineri De Biasi: Vendimi i UEFA-s, i padrejtë

Traineri i Përfaqësueses së Futbollit të  Shqipërisë, Gianni de Biazi është shprehu i irrituar nga vendimi iKomisionit Disiplinor të UEFA-s, i cili i dha Serbisë fitoren 3 me 0 në tavolinë për ndeshjen e 14 Tetorit, e cila u ndërpre në minutën e 42 nga dhuna.

de-biasi2

Sipas tij vendimi i UEFA-s nuk na jep drejtësi, pasi Shqipëria në atë fushë u godit dhe u dhunua. De Biasi ka theksuar se, “Jam i zhgënjyer për një gjykim që nuk na japin drejtësi! Unë e kuptoj komitetin por unë mendoj se është e vështirë për ne që të pranojë një vendim të cilin ne jemi mposhtur në të gjitha frontet !!! Ne kanë marrë atë qe e kemi fituar në fushë! Çfarë duhet të ndodhë më?”

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button