Maqedonia

Aksident në Shkup, nuk raportohet për të lënduar

Një aksident trafiku ka ndodhur sonte në rrugën e njohur si “Rruga e plastikeve” në Shkup.

Dy makina janë përplasur para semaforëve dhe për një sekondë është shmangur një aksident më i madh, pasi këmbësorët kanë qenë duke kaluar rrugën në momentin e përplasjes.

Sipas informacioneve fillestare, nga ky aksident trafiku nuk ka persona të lënduar rëndë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button