Arte

Anjeza Shahini risjell këngën “The Image of You” në Londër

Anjeza Shahini risolli këngën e njohur “The Image of You” në Londër.

Përfaqësuesja e parë e Shqipërisë në Eurovizion, që shënoi dhe një ndër rezultatet më të mira të Shqipërisë në finalen e kësaj gare, Anjeza Shahini, e risolli hitin e saj në EuroStarz në Londër.

Para pak ditësh Anjeza këndoi këngën me të cilën në vitin 2004 morri pjesë në Eurovizion, asokohe në Turqi.

Përveç këngës së saj, ajo ka kënduar edhe “Puppet on a String” në koncertin ku marrin pjesë emra të njohur pjesëmarrës në Festivalin Evropian të Këngës – Eurovizion.

Anjeza, edhe Rona Nishliu kanë hyrë në dhjetëshen më të mirë në Eurovizion, kjo në vitin 2012-të. Anjeza, në anën tjetër, u pozicionua e shtata në vitin 2004.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button