Rajoni

Bullgari: Memorandum mirëkuptimi me NATO-n në fushën e mbrojtjes kibernetike

Ministri i mbrojtjes Nikollaj Nënçev nënshkroi sot në shtabin e Përgjithshëm të NATO-s në Bruksel-Belgjikë , Memorandum për mirëkuptim në fushën e mbrojtjes kibernetike midis Bullgarisë dhe NATO-s.

Memorandumi hyn në fuqi nga data e firmosjes pa një miratim të mëvonshëm, ashtu siç është formuluar  në Vendimin e Këshillit të Ministrave numër 689 nga data 18.08.2016.

“Me nënshkrimin e memorandumit për bashkëpunim midis Bullgarisë dhe NATO-s në fushën e mbrojtjes kibernetike do të lehtësohet procesi i ndarjes së informacionit dhe të dhënies së një ndihme eksperte nga Aleanca, gjatë kërkimit nga ana tonë”, shënoi ministri Nençev.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button