Rajoni

Ja çfarë thotë presidenti i Malit të Zi lidhur me arrestimin e ish-komandantit të xhandarmërisë serbe

Një grup 15-anëtarësh, ndër të cilët edhe ish-komandanti i Xhandarmerisë serbe Bratisllav Dikiq, është arrestuar mbrëmë, një natë para zgjedhjeve parlamentare në Mal të Zi, në rrethinën e Podgoricës, njoftuan mediat serbe. Lidhur me këto arrestime ka folur edhe Presidenti malazez Filip Vujanoviç.

Ai u shpreh se nuk dëshiron që komentoj lidhur për këtë çështje pa e marrë të plotë raportin e nga autoritetet kompetente malazeze.

“Unë kam njohuri për informacion mbi gjetjen dhe arrestimin e grupit i cili  tashmë është duke planifikuar për të kryer veprime terroriste në Malin e Zi”, tha Vujanovic, por shtoi se autoritetet shtetërore të Malit të Zi janë duke bërë hetime lidhur me këtë çështje.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button