Klubi bullgar në Ohër është goditur me vezë nga protestuesit

Selia e klubit bullgar “Car Borisi III” është demoluar me vezë. Protestuesit ka ashpërsuar retorikën dhe kanë hedhur me mjete të forta në klubin e sapohapur.

Protestuesit përdorin parullat “Të jetojë KAÇKM”, ndërsa valojnë flamurin e Jugosllavisë.

Më herët, në përpjekjen e policisë për të arrestuar protestuesit në Ohër, mbaroi në përplasje në mes policisë dhe protestuesve.

Atmosfera në qendër të Ohrit ngelën e tensionuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *