Rajoni

Mbahen në paraburgim 20 shtetasit e Serbisë të arrestuar në Mal të Zi

Për të gjithë njëzet shtetasit e Serbisë të cilët u arrestuan nën dyshimet për themelimin e organizatës kriminale dhe terroriste është caktuar paraburgim 72-orësh. Të gjithë ata u dëgjuan gjatë ditës së djeshme në Prokurorinë Speciale të Malit të Zi.

Udhëheqësi i dyshuar i grupit, ish-kreu i xhandarmërisë serbe, Bratislav Dikiç është marrë në pyetje deri në orën 23 e 30 minuta.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button