Politika

Për herë të parë/ Të hënën më 27 shkurt, mbledhje e përbashkët e qeverisë shqiptare me atë të Malit të Zi, ja axhenda

Ditën e hënë më 27 shkurt, do të mbahet për herë të parë në Podgoricë, një mbledhje e përbashkët mes qeverisë shqiptare dhe asaj të Malit të Zi.

Mësohet se mbledhja do të mbahet në Mal të Zi, në ndërtesën e Akademisë Malazeze të Shkencave dhe Arteve.

Në këtë mbledhje do nënshkruhen një sërë marrëveshjesh ndërshtetërore, të cilat janë me rëndësi për avancimin e bashkëpunimit dypalësh.

Pas nënshkrimit të dokumenteve të përbashkëta planifikohet të mbahet konferenca për shtyp e Kryeministrit të Malit të Zi, Dritan Abazović dhe Kryeministrit të Shqipërisë Edi Ramës.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button