Politika

Rama takon Reeker dhe Palmer në Nju Jork: Miq të Shqipërisë në rrugëtimin europian

Kryeministri shqiptar Edi Rama ka takuar në Nju Jork Ndihmës Sekretarin e Shtetit Philip Reeker dhe të dërguarin special të SHBA në Ballkanin Perëndimor Matheu Palmer.

Rama shprehet se dy liderët politikë janë figura që kanë mbështur rrugëtimin e Shqipërisë drejt integrimit europian.
“Me Ndihmës Sekretarin e Shtetit, Philip Reeker, dhe të Dërguarin Special të SHBA për Ballkanin Perëndimor, Matheë Palmer; dy miq të kahershëm të Shqipërisë e të shqiptarëve, njohës të sprovuar të çështjeve ballkanike dhe mbështetës të palëkundur të reformave demokratizuese në Shqipëri, e të rrugëtimit të vendit tonë drejt anëtarësimit nē Bashkimin Europian??????”, shkruan Rama.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button